Managed Security Services

Overgår dine forventningene

Hva er en administrert sikkerhetstjenesteleverandør (MSSP)?

Oppnå vekst in din bedrift

En administrert sikkerhetstjenesteleverandør (MSSP) fungerer som en utvidelse av organisasjonen din for å fylle eventuelle IT-sikkerhetshull gjennom administrerte tjenestetilbud, for eksempel første distribusjon og konfigurasjon, løpende vedlikehold, overvåking, rapportering og mer. Disse typer administrerte sikkerhetstjenester er avgjørende for organisasjoner som ikke har de nødvendige ressursene eller kompetansen for å sikre kontinuerlig beskyttelse og en sterk sikkerhetsstilling - samtidig som behovet for dedikert antall ansatte reduseres. En MSSP, kan hjelpe deg og din bedrift, med å overholde GDPR, utføre Phishing simulering, gjennomføre brukerbevissthet, utføre dark web skanninger. Et datainnbrudd koster i snitt NOK 30.000 per ansatt, og ettervikninger kan går over flere år.

Sikkerhet som en Tjeneste

Oppnår dine mål

Absec spesialiserer seg på forebygging, deteksjon og responstjenester som gir total beskyttelse mot de mest avanserte truslene. Vi samarbeider med deg for å lære om virksomheten din, og deretter bygge og håndheve sikkerhetspolicyer for å beskytte dataene dine. Gjennom proaktive og reaktive sikkerhetsløsninger som leveres som en administrert tjeneste, kan du fokusere på det du gjør best, og la oss ta seg av alle sikkerhetsbehovene dine uten å forstyrre den daglige forretningsdriften.

Rapportering og innsikt

Expert Guidance

Motta skreddersydde rapporter levert automatisk med den informasjonen du trenger for å ta informerte forretningsbeslutninger. Forstå arbeidsmiljøet ditt, demonstrer overholdelse av samsvar og vis den virkelige avkastningen på IT-utgiftene dine. Absec er utstyrt med avanserte overvåkings- og rapporteringsverktøy for å levere løpende innsikt i de mest kritiske funksjonene dine, inkludert verdifull analyse av Wi-Fi-engasjement.

 

ABSEC

22 99 29 32

Karl Johans gate 16, 0154 Oslo, Norway

  • Facebook
  • LinkedIn

©2020 by ABSEC AS. Proudly created with Wix.com