Business Meeting

Planer og priser for cybersikkerhet

Vi tilbyr engangsaktiviteter, månedlige, kvartalsvis, halvårlige og årlige aktiviteter som vil sikre at sikkerhetspolitikk og standarder opprettholdes.

 

Essensiell

Tjenester Cybersikkerhet

Disse tjenestene gir en grunnleggende implementering av cybersikkerhets-rammeverk til en nominell kostnad. Flott for selskaper med et begrenset budsjett!

 • Managed Detection and Response (MDR) -tjeneste for raskt å oppdage sikkerhetsproblemer

 • Endepunkt nettfiltrering og rapporteringsstøtte

 • Sikkerhetsopplæring og bevissthet (SAT) -program:

 • Vi gir sluttbrukerne dine tilgang til et omfattende bibliotek med opplærings-innhold og leksjonsressurser.

Simulerte phishing-e-posttester og andre "Social Engineering" -undersøkelser inkludert for å øke bevisstheten om cybersikkerhet.

Forbedret

Tjenester Cybersikkerhet

En mellomliggende cybersikkerhetstjeneste som kommer med rabatterte tjenester for utbedring av sikkerhetsbrudd * for å hjelpe deg med å kontrollere kostnadene!

 • Alt fra Essensiell cybersecurity-tjenesten

 • Mål den potensielle effekten av cybertrusler

 • Månedlige møter nettverks-oppdagelse og rapportering av kritisk nettverksinfrastruktur

 • Grunnleggende VISO-tjenester (Virtual Information Security Officer)

 • Hendelsesrespons, krisekommunikasjon, kompromitteringsvurdering og gjenopprettingstjenester med 50% rabatt en gang per år

Omfattende

Tjenester Cybersikkerhet

Vårt flaggskip cybersikkerhets-tjenestetilbud som inkluderer tjenester for gjenoppretting av sikkerhetsbrudd uten ekstra kostnad *!

 • Alt fra Forbedret cybersecurity-tjenesten

 • Ytterligere trening og testing for cybersikkerhet

 • Gratis respons på hendelser, krisekommunikasjon, kompromitteringsvurdering og gjenopprettingstjenester for den første hendelsen hvert år.

Opprettelse og vedlikehold av et WISP-dokument (Written Information Security Plan) som utnytter rammeverket for cybersikkerhet fra National Institute of Standards and Technology (NIST) —Identifiser, beskytt, oppdag, svar og gjenopprett

* Gratis og rabatterte tjenester gjelder for den første sikkerhetshendelsen hvert år. Normale hendelsesresponsfrekvenser gjelder for tilleggstjenester for gjenoppretting av cyberbrudd.

Getting Coffee

Managed Security Services

Planer og priser for cybersikkerhet - Se Absec's essensielle, forbedrede, omfattende og tilpassede cybersikkerhetsplaner

Vi tilbyr engangsaktiviteter, månedlige, kvartalsvis, halvårlige og årlige aktiviteter som vil sikre at sikkerhetspolitikk og standarder opprettholdes.

 

Hva er en administrert sikkerhetstjenesteleverandør (MSSP)?

Oppnå vekst in din bedrift

En administrert sikkerhetstjenesteleverandør (MSSP) fungerer som en utvidelse av organisasjonen din for å fylle eventuelle IT-sikkerhetshull gjennom administrerte tjenestetilbud, for eksempel første distribusjon og konfigurasjon, løpende vedlikehold, overvåking, rapportering og mer. Disse typer administrerte sikkerhetstjenester er avgjørende for organisasjoner som ikke har de nødvendige ressursene eller kompetansen for å sikre kontinuerlig beskyttelse og en sterk sikkerhetsstilling - samtidig som behovet for dedikert antall ansatte reduseres. En MSSP, kan hjelpe deg og din bedrift, med å overholde GDPR, utføre Phishing simulering, gjennomføre brukerbevissthet, utføre dark web skanninger. Et datainnbrudd koster i snitt NOK 30.000 per ansatt, og ettervikninger kan går over flere år.

Sikkerhet som en Tjeneste

Oppnår dine mål

Absec spesialiserer seg på forebygging, deteksjon og responstjenester som gir total beskyttelse mot de mest avanserte truslene. Vi samarbeider med deg for å lære om virksomheten din, og deretter bygge og håndheve sikkerhetspolicyer for å beskytte dataene dine. Gjennom proaktive og reaktive sikkerhetsløsninger som leveres som en administrert tjeneste, kan du fokusere på det du gjør best, og la oss ta seg av alle sikkerhetsbehovene dine uten å forstyrre den daglige forretningsdriften.

Rapportering og innsikt

Expert Guidance

Motta skreddersydde rapporter levert automatisk med den informasjonen du trenger for å ta informerte forretningsbeslutninger. Forstå arbeidsmiljøet ditt, demonstrer overholdelse av samsvar og vis den virkelige avkastningen på IT-utgiftene dine. Absec er utstyrt med avanserte overvåkings- og rapporteringsverktøy for å levere løpende innsikt i de mest kritiske funksjonene dine, inkludert verdifull analyse av Wi-Fi-engasjement.

Getting Coffee

Ta kontakt for en prat om hvilke fordeler du kan oppnå ved driftet sikkerhetstjenester utført av spesialister!

Cybersikkerhetstjenester må ikke være kostbart - det handler om å gjøre det på riktig måte! Derimot så er et cybersikkerhetsbrudd kostbart, i snitt KR. 30.000 pr.brudd (Ponemon Institute). Ta en lønnsom prat med oss nå!

Takk for innsendingen din!